21-03-04

Panna cotta allo yogurt greco (Gekookte room met Griekse yoghourt)

Ingrediënten :
5 dl verse room - 140 gr suiker - 12 gr visgelatine in blaadjes - een vanillestoke, in de lengte opengesneden - 5 dl yoghourt

op te dienen met : saus van zwarte bessen of bosbessen (mix 240 gr (diepvries)bessen met 90 gr suiker) of frambozen of aardbeien.

Bereiding :
Week de gelatine. Breng de room aan de kook met de suiker en het vanillestokje. Voeg de uitgeknepen gelatine toe. Doe het mengsel in een kom met de yoghourt en roer goed dooreen.
Giet de bereiding in een vorm en laat een nacht opstijven in de koelkast.
Dien op in schijven met de bessensaus of verse frambozen of aardbeien.

Buon appetito !

Recept : Kookcursus Peccati di gola

15:31 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.