31-03-04

Dolce di caffè al mascarpone (Koffiedessert met mascarpone)

Ingrediënten : (6 personen)
150 gr lange vingers - 100 gr amaretti (amandelkoekjes) - 300 gr mascarpone - 150 gr suiker - 3 eierdooiers - 1 tas sterke koffie - 1 glas cognac - gekonfijt fruit voor de versiering 

Bereiding :
Klop de eierdooiers met bijna alle suiker en meng er de mascarpone onder.
Voeg bij de ene helft van het mengsel 1 tas sterke koffie en een beetje suiker en bij de andere helft de cognac..
Verkruimel de amandelkoekjes in beide helften.
Beleg een vorm met de lange vingers die je in de gesuikerde koffie gedrenkt hebt.
Daarna vul je de vorm verder met de 2 cremes en je laat het mengsel 2 - 3 uur opstijven in de koelkast.

Buon appetito ! 

 Recept : Spaghettitaliani

15:38 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.