02-06-04

Salame di cioccolato (Chocoladesalami)

Ingrediënten :
1 ei - 1 eigeel - 120 gr suiker - 80 gr cacao - 70 gr boter - 4 handvol geroosterde amandelen - 150 gr droge koekjes.

Bereiding :
Klop het ei met het eigeel.  Voeg de suiker toe en blijf kloppen.  Voeg de gezeefde cacao bij en de boter, die je op kamertemperatuur zacht gemaakt hebt.
Voeg dit mengsel bij de grofgehakte amandelen en de verkruimelde (niet tot poeder) koekjes.
Meng alles goed en vorm een cylinder.  Draai de worst in alupapier en zet enkele uren in de koelkast.
Als de rol hard is, snijd je hem in schijven en dient op.
Deze toch wel machtige cake serveer je met een tas espresso en een glaasje amaretto.

Buon appetito ! 

 Recept : Spaghettitaliani

19:29 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.