08-02-05

Tortino di cioccolato dal cuore morbido (Chocoladetaartje met een zacht hartje) (4 taartjes)

Ingrediënten :
150 gr fondantchocolade - 150 gr boter - 100 gr suiker - 40 gr bloem - 3 eieren - wat pikante chilipeper of kaneel

Bereiding :
Smelt de chocolade met de suiker au bain marie.   Haal van het vuur en voeg er de zachte boter op kamertemperatuur aan toe.   Roer goed dooreen tot je een gladde creme bekomt.
Terwijl dit mengsel afkoelt, klop je de eiers los.   Voeg de gezeefde bloem en het pepertje of kaneel toe.   Meng dit met de chocoladecreme.
Boter de vormpjes in en bestrooi ze met bloem.   Vul ze 2/3 met het mengsel en zet ze enkele uren in de diepvries.
Warm de oven voor op 220°C.   Bak de taartjes 10 minuten.   Haal ze uit de oven, laat ze 5 minuten rusten, draai ze om en haal ze uit de vorm.
Je kan ze bestrooien met poedersuiker en cacao en versieren met wat slagroom en een aardbei.

Buon appetito ! 

 Recept : Intrage

14:29 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.