26-02-05

Dessert all'arancia (Dessert met appelsienen)

Ingrediënten :
6 appelsienen  -  250 ml slagroom  -  150 gr suiker  -  4 blaadjes gelatine  -  4 kleine meringues  -  muntblaadjes

Bereiding :
Week de gelatineblaadjes in koud water.
Pers 5 appelsienen uit.  Voeg eventueel water bij het sap tot je 1/4 liter hebt.
Doe het sap in een pan met de suiker.  Breng aan de kook.
Knijp de gelatine uit.  Roer ze onder het sap en laat afkoelen.
Klop de slagroom op en schep voorzichtig onder het mengsel.
Laart 2 uur opstijven in de koelkast.  Schep over in individuele kommetjes en versier met meringue, stukjes appelsien en muntblaadjes.

Buon appetito !

15:33 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.